Cortenstalen schutting kopen

Als u een cortenstalen schutting wilt kopen, doet u dat het best bij Stalentuin. Wij maken diverse producten voor in uw tuin of huis met cortenstaal, rvs, aluminium of gewoon staal. Wilt u door ons een schutting van cortenstaal laten maken? Dan heeft u de keuze uit verschillende ontwerpen of laat u ons een schutting op maat maken!

✓ Eigen ontwerp op maat

✓ Recyclebare producten

✓ Eigen productie

Heeft u een vraag over onze producten?

Bekijk onze producten

Een cortenstalen schutting op maat kopen met eigen ontwerp

Cortenstaal is een roestkleurige metaalsoort dat uiterst geschikt is voor onder andere tuindecoraties. Omdat deze vorm van staal niet doorroest, kan een product van cortenstaal het hele jaar door in de tuin blijven staan. Wilt u uw tuin bijvoorbeeld afschermen door een cortenstalen tuinscherm of schutting te kopen? Dan leveren wij maatwerk vanuit ons eigen atelier in Losser, nabij Enschede. Bovendien zijn de producten die wij gebruiken lokaal en recyclebaar. Hierdoor weten we op een milieubewuste manier te produceren.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Wilt u een cortenstalen schutting kopen? Dan neemt u het best contact met ons op via 0626878277 of info@stalentuin.nl. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen. Wilt u liever een ander product van cortenstaal kopen? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan cortenstalen producten, waaronder levensbomen en stalen portretten.