Met cortenstaal geproduceerde levensboom

Bij Stalentuin bieden wij diverse producten aan van cortenstaal, waaronder een op maat gemaakte levensboom. Deze vorm van decoratie is zeer geschikt voor in een tuin op een mooie cortenstalen standaard of als wanddecoratie in uw huis. Wilt u een cortenstalen levensboom aanschaffen? Dan kiest u bij ons uit diverse ontwerpen of maakt u zelf een eigen ontwerp en laat u het door ons produceren!

✓ Eigen ontwerp op maat

✓ Recyclebare producten

✓ Eigen productie

Heeft u een vraag over onze producten?

Bekijk onze producten

Cortenstaal als materiaal voor uw zelf ontworpen levensboom

Cortenstaal geeft door de roestkleurige uitstraling een knusse sfeer in uw tuin of bijvoorbeeld in uw woonkamer. Daarnaast roest dit materiaal niet door, waardoor u decoraties van cortenstaal het hele jaar door in uw tuin kunt laten staan. Het is dan ook niet voor niets dat wij veel van onze producten, waaronder de levensboom, op maat maken met cortenstaal. Al onze producties worden bovendien met lokale producten gemaakt. Omdat deze producten recyclebaar zijn en er nauwelijks transport plaatsvindt, realiseren wij onze productie op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Creëer een prachtige sfeer in uw tuin met een levensboom

Met een levensboom van cortenstaal creëert u gegarandeerd een prachtige sfeer in uw tuin of huis. Wilt u een levensboom of een ander ontwerp door ons laten produceren, zoals een BBQ? Neem dan contact op met Stalentuin uit Losser, nabij Enschede, door te bellen naar 0626878277 of te mailen naar info@stalentuin.nl. Wij kijken graag met u wat er mogelijk is.