Cortenstalen BBQ

Een cortenstalen BBQ is ideaal voor in de zomer. Wilt u lekker gaan barbecueën met vrienden of familie en wilt u hiervoor wel een goed product in huis halen? Dan is een BBQ van Stalentuin uit Losser, nabij Enschede, de beste optie. Doordat de BBQ met cortenstaal wordt gemaakt, is het product namelijk uiterst duurzaam en bovendien in verschillende maten te bestellen.

 

Duurzaam BBQ van cortenstaal. Gemakkelijk te demonteren met zijn kliksysteem. Verchillende maten mogelijk

Sale!

Barbecue

€ 350,00 € 280,00
Sale!

Barbecue

€ 350,00 € 280,00

Een cortenstalen BBQ het hele jaar door in uw tuin

Een groot voordeel van onze barbecues is dat ze gemaakt zijn van cortenstaal. Dit materiaal roest namelijk niet door, waardoor u de BBQ het hele jaar door in uw tuin kunt laten staan. Daarnaast is dit product eenvoudig te demonteren met een kliksysteem. De cortenstalen BBQ is daardoor ook gemakkelijk op te bergen, indien gewenst. Wilt u liever een ander product kopen van cortenstaal, zoals een levensboom of een andere vorm van wanddecoratie? Ook dan kunt u terecht bij Stalentuin.

Kies een maat en haal een barbecue in huis!

Wilt u een cortenstalen BBQ aanschaffen voor aankomende zomer? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij produceren graag een barbecue voor u op maat. Bel naar 0626878277 of mail naar info@stalentuin.nl voor meer informatie.